Tein levyllisen heviä

Olen pikkuhiljaa tehnyt biisejä omaksi ilokseni ja noin reilu vuosi sitten biisinraatojen seasta alkoi pilkistää kymmenen kokonaista biisiä. Päätin siis tehdä niistä levyn, koska miksikäs ei. Onhan se ollut salainen haaveeni iät ja ajat. Otin yhteyttä Narnian kitaristiin Carl Johan Grimmarkiin ja kysyin häneltä, haluaisiko hän soittaa kitarat levylleni ja hän suostui. Bassot läpsytteli kaverini Jeppiksestä, Egon Veevo. Kansikuvan toteutti ja piirtämäni logon tyylitteli Rafael Tavares Brasiliasta. Kaiken muun tein itse.

Hyvä tuli!

Klikkaamalla tätä linkkiä pääset valitsemaan itsellesi mieluisimman kuuntelualustan. Tästä voit kuunnella suoraan:

Advertisement

5 kommenttia artikkeliin ”Tein levyllisen heviä

  1. Hevariksi et minua kyllä käännytä… Preteristiksi tosin onnistuit käännyttämään ja ehkä vähän kalvinistiksikin, mutta siihen on vedettävä raja. Tosin kyllä minä tuon levyn muutamaan kertaan kuuntelin, mutta sitä ei nyt lasketa.

    Hatunnosto taiteilijanimestäsi. Monelta hihhuloinnilta olisin elämässäni välttynyt, jos olisin tiennyt aiemmin, että sellainen asia kuin preterismi on yleensäkään olemassa. Voisin alkaa itse asiassa harkita teettäväni valopylväisiin lappuja, joissa lukee: ”Preterismi on olemassa, oletko valmis googlettamaan asiaa”.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s